VIDOSA – SPONSOR – PUZZEL

De oplossing van de VIDOSA – SPONSOR – PUZZEL is een woord dat gevormd kan worden met de letters die u kunt vinden door de aanwijzingen op deze pagina volgen.  Denkt u de oplossing te weten, dan kunt u het antwoordformulier onderaan deze pagina invullen. Iedere FB-volger van VIDOSA mag onbeperkt antwoorden insturen en meepuzzelen voor de leuke prijzen. De eerste die het goede antwoord stuurt, wint de hoofdprijs.

14 aanwijzingen:

 1. Onze sponsor uit Groningen heeft als bezoekadres? We zoeken de eerste letter van de straatnaam.
 2. Een timmer & onderhoudsbedrijf en een jong en ruimdenkend bedrijf, waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Noteer de eerste letter van de vestigingsplaats van deze sponsor.
 3. Noteer de XX letter van het alfabet. Waar de XX voor staat kom je achter als je het adres van onze hoofdsponsor bekijkt.
 4. Wat is de eerste letter van het woord dat maar liefst 14 keer voorkomt op de homepage van deze specialistische sponsor, met als missie het water- en vloeistofdicht maken van bouwconstructies, vloeren, daken, detailleringen en aansluitingen.
 5. De eerste generatie van dit vastgoedonderhoud bedrijf registreerde in de tijd van Napoleon een achternaam. Wat is de eerste letter van die achternaam.
 6. Zoek het logo van een vastgoedbeheerder op deze sponsorpagina en klik hierop om de aanwijzing te vinden.
 7. Deze letter is de eerste letter van de voornaam van deze vakman op computergebied.
 8. De slogan “Maak van je huis een thuis!” is van? We zoeken de 2de letter van deze sponsor.
 9. Van dit administratiekantoor uit Noordwolde zoeken we de 2de letter van de naamgever.
 10. Zowel de naam van een rivier als van een van onze sponsoren. Noteer de eerste letter na het lidwoord.
 11. Noteer de letter die het meeste voorkomt in de bedrijfsnaam van onze enige sponsor uit Zandhuizen.
 12. Al ruim 10 jaar het adres voor lekker vers vlees, de mooiste vleeswaren en unieke specialiteiten, we zoeken de 6de letter uit de straat van deze sponsor.
 13. We zoeken de eerste letter van de postcode waar deze sponsor met 600 vierkante meter aan speelgoed, huishoud en cadeauartikelen gevestigd is.
 14. We zoeken de eerste letter van de domeinnaam van deze sponsor uit Vledder

Alle 14 aanwijzingen staan hierboven. Iedere aanwijzing vertegenwoordigd een letter van het 14 letterig woord dat we zoeken. Houdt ook de Facebook pagina van VIDOSA in de gaten voor aanvullende tips. Gokje wagen, vul het formulier in. TIP: gebruik de logo’s van onze sponsoren om door te klikken.

WhatsApp WhatsApp wedstrijd secretaris