Steun SJO Stellingwerven

Op woensdagmiddag 1 april organiseert SJO Stellingwerven een grote sponsorloop, in samenwerking met sc Heerenveen. De jeugdspelers van SJO Stellingwerven (t/m O11) zijn al druk aan het warmlopen: ze zijn op zoek naar sponsors voor de sponsorloop. Doet u al mee?

Op www.sponsorloop.nl/stellingwerven/deelnemers kunt u zien wie er allemaal al meedoen. Wilt u sponsor worden? Klik dan op de actielink van één van de deelnemers. U komt dan op zijn/haar actiepagina. Hier kunt u zichzelf aanmelden als sponsor. Wel zo gemakkelijk.

Tussenstand

Op het moment van schrijven zijn er al … deelnemers begonnen. Samen hebben zij al 52 sponsors aangemeld. Hiermee hebben zij al € 319.00 ingezameld voor SJO Stellingwerven. Op naar de € 1000,- !!!

Unieke belevenis

De sponsorloop vindt plaats bij het Abe Lenstra Stadion, een unieke belevenis voor de kinderen. Daarnaast maken zij met deze actie kans op een onvergetelijke prijs: de wedstrijd van je leven!

Een unieke kans dus voor de deelnemers. De jeugdleden van SJO Stellingwerven kunnen dan ook alle steun gebruiken. Helpt u mee?

WhatsApp WhatsApp wedstrijd secretaris