Start seizoen – Kennismakingstoernooi

Afgelopen zaterdag 24 augustus werd de start van de nieuwe jeugdorganisatie SJO Stellingwerven gevierd en  het seizoen 2019-2020 geopend met een onderling toernooi van alle jeugdteams op het terrein van vv Oosterstreek.

Onder een stralende zon ( misschien zelfs iets te warm) waren vanaf 14.30 uur  de jeugdteams aanwezig om onderling wedstrijdjes te spelen.

Het deed de organisatie deugd dat de opkomst bijna 100% was. Ook waren er veel ouders en andere belangstellenden. Het was mooi om te zien en te voelen dat het 1 jeugdvereniging was. Er viel geen onvertogen woord en het was zeer gezellig. Er was gezorgd voor voldoende vocht en lekkere ijsjes na afloop. Om 17.00 was de laatste wedstrijd gespeeld en werd al het materiaal opgeruimd.

Tijdens dit toernooi werd duidelijk dat ook voor de laatste teams zich leiders hadden aangemeld. Alle teams  hebben dus nu trainers en leiders. Het seizoen kan beginnen.

De verschillende commissies zijn zeer nieuwsgierig wat de eerste ervaringen van trainingen en wedstrijden zullen zijn. Op papier kun je van alles bedenken , maar het kan ( hopelijk niet) in de praktijk toch anders lopen.

In de komende tijd zitten de commissies niet stil. De organisatie voor het voorjaar moet geregeld worden. Er moet nagedacht worden over b.v. een logo, tenues, ( misschien) een nieuwe naam, Hoofd opleidingen en allerlei andere zaken die de komende tijd aandacht vragen.

We gaan ervan uit dat we er met elkaar, ouders en spelers, een succes van gaan maken. Wanneer U hier deel van uit wilt maken , om bv. in een commissie mee te willen denken. Dan kan dat natuurlijk: Bv. Sponsorcommissie, Communicatie of Voetbalactiviteiten. Meldt U zich aan bij 1 van de commissieleden.

En voor de teams een uitdaging : Wie van de teams wordt de eerste kampioen van SJO Stellingwerven. Daarmee gaat dat team natuurlijk de geschiedenisboeken in. Een uitdaging dus.

Namens de SJO commissie en technische commissie

Erik Oosterhof ( voorzitter a.i.)

WhatsApp WhatsApp wedstrijd secretaris