Corona update

Naar aanleiding van de eerste ervaringen bij uitwedstrijden willen wij graag het volgende nogmaals onder uw aandacht brengen. In ons vorige bericht op de website wordt verwezen naar de richtlijnen van de KNVB/NOCNSF. Eén van de richtlijnen is: “Draag een mondkapje vanaf 13 jaar en ouder wanneer personen buiten je huishouden in één vervoersmiddel van of naar een sportactiviteit gaan of bij uitwedstrijden”

Wij gaan ervan uit dat u of uw kind als meerijder zelf zorgdraagt voor een beschermend mondkapje.

Namens de SJO commissie

Vacatures trainers

SJO-Vidosa is voor komend seizoen op zoek naar een enthousiaste trainer voor de volgende jeugdteams

JO15-1 en JO12/13-1. (Kan ook ingevuld worden door 2 trainers)

Taakomschrijving:
– Tweemaal in de week de training verzorgen, totaal 4 uur. (trainingsdagen en -tijden in overleg)
– Enthousiasme en capaciteit om de trainingsstof over te brengen op de spelersgroep.

SJO-Vidosa biedt het volgende:
– Een sportieve werkplek met een goede sfeer.
– Een goede accommodatie.
– Een financiële vergoeding.

SJO Vidosa is een samenwerkingsverband op het gebied van jeugdvoetbal tussen 4 verenigingen te weten: SV Olyphia, vv Oosterstreek, Sport Vereent en vv Zandhuizen.

Plezier en ontwikkeling staan voorop. We bestaan nu een jaar en willen als samenwerkingsverband doorontwikkelen.

Mocht je geïnteresseerd zijn of meer informatie willen, neem dan contact op met:

Ronald Bosma T 06-18892901

Enquête SJO VIDOSA

Enquête SJO

In de maand April heeft iedereen de mogelijkheid gehad om de aangeboden digitale enquête in te vullen. Dit heeft 1/7 deel van de aangeschreven leden gedaan.  Hartelijke dank daarvoor .

De uitkomsten waren zeer positief  en het is daarmee duidelijk dat de samenwerking een goed besluit is geweest en dat we op de ingeslagen weg door moeten gaan.

Met de toegevoegde opmerkingen en uitkomsten gaat de SJO en technische Commissie aan de slag.

Mvg SJO en Technische Commissie

Ballenactie SJO VIDOSA

Het huidige seizoen is afgelopen, we kunnen vooruitkijken naar volgend seizoen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn nog veel zorgen over de financiële gevolgen van het coronavirus en alle maatregelen voor SJO VIDOSA.

We willen echter voorkomen dat deze crisis ook volgend seizoen het voetbalplezier van onze (jeugd)leden verpest. Help je mee?

Ballenactie

We hebben voor volgend seizoen 100 nieuwe ballen nodig. Een hele aanschaf in deze lastige tijd. Daarom organiseren we een Ballenactie.

Iedereen die SJO VIDOSA een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal of een gedeelte daarvan doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan rollen bij SJO VIDOSA. Want als het balletje straks weer rolt, komt de rest ook wel weer!

Bedankt voor je hulp!

Met sportieve groet,

SJO VIDOSA

Trainingen worden hervat

Vanaf maandag 11 mei gaat er door de jeugd weer getraind worden. De trainingen zullen op 2 accommodaties worden gegeven, te weten ; Zandhuizen en Oosterstreek
Afgelopen weken zijn we achter de schermen bezig geweest om dit voor elkaar te krijgen. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van de RIVM/KNVB en NOC/ NSF.
 
De voorbereiding van de trainingen begint voor de ouders en spelers al thuis en voor de trainers voorafgaande aan de training. ( Zie de spelregels)
 
Voor alles geldt: Gezond verstand gebruiken staat voorop!!
Houdt 1,5 mtr van ieder ander persoon buiten jouw huishouden.
Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren handdoekjes
Schudt geen handen en vermijd het aanraken van je gezicht
Was je handen met water en zeep voor en na het bezoek aan de club. (Minimaal 20 sec.)
Ga voordat je naar de club gaat naar het toilet. De kantine en de kleedkamers op de club zijn namelijk gesloten.
Op de club meteen handen wassen met de aanwezige handgel.
Maak op de club gebruik van de aangewezen looproutes.
 
Zie verder de spelregels,
 
Laten we samen er weer mooie trainingen van maken.
 
SJO en technische Commissie VIDOSA

Bijzondere tijden.

Namens de SJO en Technische Commissie SJO Stellingwerven is er een nieuwsbrief verzonden naar alle bij de moederverenigingen bekende mailadressen. Mocht u deze niet hebben ontvangen kijkt u dan in uw postvak reclame of spam. U kunt onze nieuwsbrief ook teruglezen via deze link. In de nieuwsbrief staat ook een oproep voor het invullen van een digitale enquete, die u hier terug kunt vinden. 
Wij wensen iedereen sterkte toe in deze bijzondere tijden!

Tussenstand sponsorloop

Steun SJO Stellingwerven

Op woensdagmiddag 1 april organiseert SJO Stellingwerven een grote sponsorloop, in samenwerking met sc Heerenveen. De jeugdspelers van SJO Stellingwerven (t/m O11) zijn al druk aan het warmlopen: ze zijn op zoek naar sponsors voor de sponsorloop. Doet u al mee?

Op www.sponsorloop.nl/stellingwerven/deelnemers kunt u zien wie er allemaal al meedoen. Wilt u sponsor worden? Klik dan op de actielink van één van de deelnemers. U komt dan op zijn/haar actiepagina. Hier kunt u zichzelf aanmelden als sponsor. Wel zo gemakkelijk.

Tussenstand

Op het moment van schrijven zijn er al … deelnemers begonnen. Samen hebben zij al 52 sponsors aangemeld. Hiermee hebben zij al € 319.00 ingezameld voor SJO Stellingwerven. Op naar de € 1000,- !!!

Unieke belevenis

De sponsorloop vindt plaats bij het Abe Lenstra Stadion, een unieke belevenis voor de kinderen. Daarnaast maken zij met deze actie kans op een onvergetelijke prijs: de wedstrijd van je leven!

Een unieke kans dus voor de deelnemers. De jeugdleden van SJO Stellingwerven kunnen dan ook alle steun gebruiken. Helpt u mee?

We gaan beginnen !!

Start actie Sponsorloop SJO Stellingwerven

We gaan beginnen! Zaterdag starten de jeugteams t/m Onder 11 met de actie voor de Sponsorloop.

De opbrengst van deze actie gaat naar SJO Stellingwerven, maar de jeugdspelers maken zelf ook kans op een mooie beloning. Deelnemers die goed hun best doen maken namelijk kans op de wedstrijd van je leven! 

De sponsorloop zelf is op woensdagmiddag 1 april (16:00). Deze wordt georganiseerd door sc Heerenveen, Sportief Partner van SJO Stellingwerven, en vindt plaats bij het Abe Lenstra Stadion. Dat wil je niet missen! Maar voordat het zover is gaan we eerst warmlopen: we gaan eerst met z’n allen op zoek naar sponsors! 

Aanmelden

Jeugdspelers kunnen zich aanmelden via onderstaande link:

www.sponsorloop.nl/stellingwerven

Sponsors kunnen zich aanmelden via de actiepagina’s van onze jeugdspelers. Iedereen mag sponsor worden: familie, buren enz. Betalen gaat via internet. Dat is wel zo gemakkelijk, en dan hoeven de kinderen niet met geld over straat. 

Meer informatie

Zaterdag ontvangen alle spelers (t/m O11) van ons actieteam een flyer met meer informatie.

Meer weten? Klik hier voor de veelgestelde vragen.

Sponsorloop SC Heerenveen

Aankondiging Sponsorloop (t/m O11)

Op woensdag 1 april (16:00) organiseren SJO-Stellingwerven en sc Heerenveen een grote sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion. Alle teams t/m O11 mogen meedoen. Een unieke belevenis!

Voordat het zover is gaan we eerst warmlopen: we gaan eerst met z’n allen op zoek naar sponsors. De opbrengst gaat naar onze club. Spelers die goed hun best doen maken zelf ook kans op een mooie beloning, waaronder de wedstrijd van je leven!

De aftrap hiervan is op zaterdag 29 februari. Meer informatie staat op de flyers die dan worden uitgedeeld.

Wij kijken uit naar een mooie actie samen en hopen dat iedereen meedoet. Want samen winnen we meer!

 

WhatsApp WhatsApp wedstrijd secretaris