Enquête SJO VIDOSA

Enquête SJO

In de maand April heeft iedereen de mogelijkheid gehad om de aangeboden digitale enquête in te vullen. Dit heeft 1/7 deel van de aangeschreven leden gedaan.  Hartelijke dank daarvoor .

De uitkomsten waren zeer positief  en het is daarmee duidelijk dat de samenwerking een goed besluit is geweest en dat we op de ingeslagen weg door moeten gaan.

Met de toegevoegde opmerkingen en uitkomsten gaat de SJO en technische Commissie aan de slag.

Mvg SJO en Technische Commissie

Ballenactie SJO VIDOSA

Het huidige seizoen is afgelopen, we kunnen vooruitkijken naar volgend seizoen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn nog veel zorgen over de financiële gevolgen van het coronavirus en alle maatregelen voor SJO VIDOSA.

We willen echter voorkomen dat deze crisis ook volgend seizoen het voetbalplezier van onze (jeugd)leden verpest. Help je mee?

Ballenactie

We hebben voor volgend seizoen 100 nieuwe ballen nodig. Een hele aanschaf in deze lastige tijd. Daarom organiseren we een Ballenactie.

Iedereen die SJO VIDOSA een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal of een gedeelte daarvan doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan rollen bij SJO VIDOSA. Want als het balletje straks weer rolt, komt de rest ook wel weer!

Bedankt voor je hulp!

Met sportieve groet,

SJO VIDOSA

Trainingen worden hervat

Vanaf maandag 11 mei gaat er door de jeugd weer getraind worden. De trainingen zullen op 2 accommodaties worden gegeven, te weten ; Zandhuizen en Oosterstreek
Afgelopen weken zijn we achter de schermen bezig geweest om dit voor elkaar te krijgen. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van de RIVM/KNVB en NOC/ NSF.
 
De voorbereiding van de trainingen begint voor de ouders en spelers al thuis en voor de trainers voorafgaande aan de training. ( Zie de spelregels)
 
Voor alles geldt: Gezond verstand gebruiken staat voorop!!
Houdt 1,5 mtr van ieder ander persoon buiten jouw huishouden.
Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren handdoekjes
Schudt geen handen en vermijd het aanraken van je gezicht
Was je handen met water en zeep voor en na het bezoek aan de club. (Minimaal 20 sec.)
Ga voordat je naar de club gaat naar het toilet. De kantine en de kleedkamers op de club zijn namelijk gesloten.
Op de club meteen handen wassen met de aanwezige handgel.
Maak op de club gebruik van de aangewezen looproutes.
 
Zie verder de spelregels,
 
Laten we samen er weer mooie trainingen van maken.
 
SJO en technische Commissie VIDOSA

Bijzondere tijden.

Namens de SJO en Technische Commissie SJO Stellingwerven is er een nieuwsbrief verzonden naar alle bij de moederverenigingen bekende mailadressen. Mocht u deze niet hebben ontvangen kijkt u dan in uw postvak reclame of spam. U kunt onze nieuwsbrief ook teruglezen via deze link. In de nieuwsbrief staat ook een oproep voor het invullen van een digitale enquete, die u hier terug kunt vinden. 
Wij wensen iedereen sterkte toe in deze bijzondere tijden!

Tussenstand sponsorloop

Steun SJO Stellingwerven

Op woensdagmiddag 1 april organiseert SJO Stellingwerven een grote sponsorloop, in samenwerking met sc Heerenveen. De jeugdspelers van SJO Stellingwerven (t/m O11) zijn al druk aan het warmlopen: ze zijn op zoek naar sponsors voor de sponsorloop. Doet u al mee?

Op www.sponsorloop.nl/stellingwerven/deelnemers kunt u zien wie er allemaal al meedoen. Wilt u sponsor worden? Klik dan op de actielink van één van de deelnemers. U komt dan op zijn/haar actiepagina. Hier kunt u zichzelf aanmelden als sponsor. Wel zo gemakkelijk.

Tussenstand

Op het moment van schrijven zijn er al … deelnemers begonnen. Samen hebben zij al 52 sponsors aangemeld. Hiermee hebben zij al € 319.00 ingezameld voor SJO Stellingwerven. Op naar de € 1000,- !!!

Unieke belevenis

De sponsorloop vindt plaats bij het Abe Lenstra Stadion, een unieke belevenis voor de kinderen. Daarnaast maken zij met deze actie kans op een onvergetelijke prijs: de wedstrijd van je leven!

Een unieke kans dus voor de deelnemers. De jeugdleden van SJO Stellingwerven kunnen dan ook alle steun gebruiken. Helpt u mee?

We gaan beginnen !!

Start actie Sponsorloop SJO Stellingwerven

We gaan beginnen! Zaterdag starten de jeugteams t/m Onder 11 met de actie voor de Sponsorloop.

De opbrengst van deze actie gaat naar SJO Stellingwerven, maar de jeugdspelers maken zelf ook kans op een mooie beloning. Deelnemers die goed hun best doen maken namelijk kans op de wedstrijd van je leven! 

De sponsorloop zelf is op woensdagmiddag 1 april (16:00). Deze wordt georganiseerd door sc Heerenveen, Sportief Partner van SJO Stellingwerven, en vindt plaats bij het Abe Lenstra Stadion. Dat wil je niet missen! Maar voordat het zover is gaan we eerst warmlopen: we gaan eerst met z’n allen op zoek naar sponsors! 

Aanmelden

Jeugdspelers kunnen zich aanmelden via onderstaande link:

www.sponsorloop.nl/stellingwerven

Sponsors kunnen zich aanmelden via de actiepagina’s van onze jeugdspelers. Iedereen mag sponsor worden: familie, buren enz. Betalen gaat via internet. Dat is wel zo gemakkelijk, en dan hoeven de kinderen niet met geld over straat. 

Meer informatie

Zaterdag ontvangen alle spelers (t/m O11) van ons actieteam een flyer met meer informatie.

Meer weten? Klik hier voor de veelgestelde vragen.

Sponsorloop SC Heerenveen

Aankondiging Sponsorloop (t/m O11)

Op woensdag 1 april (16:00) organiseren SJO-Stellingwerven en sc Heerenveen een grote sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion. Alle teams t/m O11 mogen meedoen. Een unieke belevenis!

Voordat het zover is gaan we eerst warmlopen: we gaan eerst met z’n allen op zoek naar sponsors. De opbrengst gaat naar onze club. Spelers die goed hun best doen maken zelf ook kans op een mooie beloning, waaronder de wedstrijd van je leven!

De aftrap hiervan is op zaterdag 29 februari. Meer informatie staat op de flyers die dan worden uitgedeeld.

Wij kijken uit naar een mooie actie samen en hopen dat iedereen meedoet. Want samen winnen we meer!

 

Teamuitje naar sc Heerenveen

Samen win je meer. Goede teamspirit is dus erg belangrijk. Een leuk teamuitje helpt daarbij

Daarom organiseert sv Olyphia in samenwerking met sc Heerenveen, een leuke Teamactie. Dit houdt in dat jullie met het hele team, met flinke korting, naar een wedstrijd van sc Heerenveen mogen. En het eerste rondje is van ons!

Er kan gekozen worden uit de volgende wedstrijden:

  • Zaterdag 8 februari – sc Heerenveen – VVV (19:45 uur)
  • Zaterdag 22 februari – sc Heerenveen – ADO Den Haag (19:45 uur)
  • Zaterdag 21 maart – sc Heerenveen – RKC (20:45 uur)
  • Zondag 3 mei – sc Heerenveen – PSV (14:30 uur)


Kosten: €15,- per persoon

Kijk voor meer informatie op :

www.kaartverkoopactie.nl/svolyphia

Activiteitencommissie SJO Stellingwerven

Inmiddels hebben een aantal enthousiaste dames een activiteitencommissie gevormd. Ieda Blokzijl, Baukje Dijkstra, Elise Smale (Sport Vereent) en Bo Veenstra (Oosterstreek), hebben het eerste overleg gevoerd en hebben inmiddels een (voorlopig) programma in elkaar gedraaid. 

Teams Activiteit Datum Locatie
JO-07/JO-08 Eieren zoeken + kleuractie 11 april 2020 Oldeberkoop 
JO-09/ JO-10 / JO-11 Spelletjesmiddag  met springkussens 9 mei 2020 Oosterstreek
JO-12 /JO-13 Survivalparcours Volgt nog Noordwolde
JO-15 / JO-17 Survivalparcours Volgt nog Noordwolde

Naast het eigen programma is er op 13 juni vanuit de KNVB nog de landelijke voetbaldag, waarvoor onze SJO zich inmiddels heeft aangemeld. Nadere berichtgeving over deze voetbaldag en het programma volgt later nog, maar zet de 13 juni maar alvast in je agenda. 

Als SJO vinden we het geweldig dat deze dames de kar gaan trekken, om naast het voetbal leuke activiteiten te gaan organiseren. Mochten er nog mensen zijn die de activiteitencommissie willen versterken, schroom dan niet om contact op te nemen met een van de dames. 

Baukje, Ieda, Bo en Elise, alvast bedankt voor jullie inzet.  

Een nieuwe naam voor de SJO

             Kyano Beun trotse winnaar.

De stemmen zijn geteld. Bijna 50 % van de uitgebrachte stemmen zijn gegaan naar:

VIDOSA

(Vier Dorpen Samen)

De naam is bedacht door Kyano Beun. Daarmee gaat hij de geschiedenisboeken in als bedenker van de nieuwe naam van onze SJO. Kyano wint met zijn inzending, een Meet and Greet en 4 toegangskaarten voor een wedstrijd van sc Heerenveen.

De nieuwe naam zal vanaf het seizoen 2020-2021 gebruikt gaan worden. Namens de gehele SJO van harte gefeliciteerd.

WhatsApp WhatsApp wedstrijd secretaris